Vision X, för den kräsne ljusfantasten

Oavsett om du tänkt köpa in din belysning danslokalen eller ditt fordon så vill man alltid undvika att köpa grisen i säcken. Det finns många olika extraljus att välja bland men ett varumärke som står ut är Vision X. Varumärket som härstammar från USA tillverkar de bästa lamporna på marknaden och en 5,5 års garanti är ett bevis på detta. Ska man välja ett extraljus så bör man i första hand satsa på Vision x led före andra led produkter som ofta är billigare men av betydligt sämre kvalitet. En ljusramp från exempelvis Kina kan inte hålla jämna steg med Vision X som är utrustad med de bästa komponenterna och led dioderna som finns att tillgå på marknaden. Oavsett vilka krav du ställer på din fordonsbelysning så bör du alltid ha Vision X i åtanke så länge prislappen inte är en avgörande faktor.

Finns det andra märken som är lika bra?

Svaret på denna fråga är enkelt, nej det finns det inte. Dock finns det prisvärda ljusramper med led dioder som ändå erbjuder bra prestanda per investerad krona men att jämföra dessa med Vision X och dess hypereffektiva led dioder är ingen rättvis jämförelse. Rigid exempelvis är ett väldigt starkt varumärke som är etablerad världen runt, men tyvärr kostar deras produkter lika mycket trots att kvalitén inte är lika bra.

Vilket extraljus är bäst?

Det är svårt att svara på en generell fråga som vilket extraljus är bäst då varje produkt lämpar sig för olika situationer. Dock är det mest populärt att välja en ljusramp för ett traditionellt extraljus nuförtiden. Vision X som herren på täppan erbjuder följande:

  • Mest ljus per watt
  • 5,5 års garanti
  • IP69K-klassade produkter
  • Amerikansk design
  • Användbara ljusbilder

Ifall du fortfarande tvivlar ifall Vision X är bäst sä bör du göra en testbeställning hos en av Vision X återförsäljarna. Du kommer inte att bli besviken!

5 Oct 2016