Bra uteställen i Katrineholm

Om du tänkt besöka Katrineholm ett par dagar, så finns det bra hotell nära tågstationen i Katrineholm att bo på. Är det sedan så att du funderar på att gå ut en kväll, så finns det flera bra ställen att gå till. Det finns till exempel nattklubben Club Riva. Club Riva är klubben i källaren på Nya Riva restaurang och krog. Denna nattklubb har öppet på helgen och då mellan 23-02. De kör blandad musik med bland annat house, rnb och ibland hardstyle och club.

Ett annat trevligt ställe är Harrys. Här kan man äta gott, dricka gott, dansa, se på sport och mycket mer. Fredagar och lördagar är det Harrys Nightclub som gäller.

Fler bra uteställen

På Statt hotell har man Statt Nattklubb, öppet varje lördag. Dansgolv med DJ finns och flera barer med duktiga bartenders.

Sen så finns det även gott om bra barer och restauranger att gå till. Nära tågstationen finns bland annat Pinchos, Parken Katrineholm, Jacobs Restaurang, O'Learys och Sicilia house.

Upptäck Katrineholm

I Katrineholm finns det även en massa annat att se och göra, de stunder du inte är ute och svänger dina lurviga på dansgolvet. Det finns sevärdheter som slott och herrgårdar så väl som trevliga aktiviteter i form av golf, gokart och aktivitetscenter. Sedan finns det även gott om djur och natur och det bara runt hörnet. Shopping är en annan sak du kan ägna dig åt i denna stad. 

30 Sep 2021