Utöka sina intressen

Även om musik är det som intresserar mig allra mest och ligger mig varmast kring hjärtat, så känner jag att jag skulle vilja ha lite fler intressen. En hobby eller två att göra. Musik är ju något man kan ha med sig hela tiden, men inte direkt en hobby på det sättet. Jag har haft lite funderingar på att köpa en tubkikare och testa på att vara fågelskådare. Har en kompis som spanar efter fåglar med sin tubkikare och som även roar sig med att ta vackra bilder av dem. 

Testa att jaga

En annan sak jag har funderat på är att kanske lära mig att jaga. Jag har två vänner som ofta pratar om hur trevligt det är med älgjakt och hur kul det är att köpa nya kikarsikten och annat att använda sig av. Nu krävs det ju dock att man tar en jägarexamen för att använda gevär och kikarsikte, att bara gå ut och jaga, det får man ju inte. 

Vad mer kan man göra?

Jag vill gärna hitta en hobby där jag kan vara utomhus mycket, eftersom jag tillbringar rätt mycket tid inne redan som det är. Det är därför jag sneglat på sånt som att vara fågelskådare eller jägare. Men det är klart, det måste ju även finnas andra saker att göra ute, som kan vara kul att ägna sig åt. Ska nog fundera lite till på vad jag vill hitta på som mitt nya intresse.

27 Aug 2018