Tapeter till alla tillfällen

Oavsett om man ska tapetsera dansklubben eller barnrummet så finns det en tapet som är fräck att använda! Det är fototapeter! Det kan kännas lite retro, då det var mycket populärt under 70-talet med dessa typer av tapeter. Men, de har åter stegat in och blivit moderna igen! Ska du satsa på att köpa efter fototapeter till barn eller till andra rum, så rekommenderar jag att du besöker Tapetstore.se . Här hittar du hur mycket tapeter som helst, både vanliga och fottapeter.

Ladda upp eller färdiga motiv?

Hos Tapetstore kan du ladda upp egna bilder och kort, eller välja mellan alla deras motiv som de har i en bildbank. I denna bildbank hittar du 30 miljoner motiv! När du bestämt dig för vad du vill ha som motiv till dina fototapeter, så är det bara att beställa dem. De är enkla att sätta upp sedan med. Du sätter limmet på väggen istället för att sätta dem på tapeten. Tapeterna är nämligen av typen non-wowen easy up”, samt att de är något tjockare än vanliga tapeter, så de håller mycket bättre.

Beställ dina tapeter online

Tapetstore har:

  • Snabb och fri frakt
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv för alla smaker och stilar
  • Det är lätt att beställa online

Så, har du bestämt dig än? Beställ hem dina fototapeter och börja tapetsera. Det är smidigt att få hem dem och som sagt enkelt att få upp dem på väggen.

3 Jun 2015