Med musik är det enklare att städa

När jag ska städa hemma, då är musik ett måste. Jag brukar slänga på det jag gillar och det i en ganska hög volym. Sen är det bara svänga runt där hemma med sin dammsugare, moppen och dammtrasan. Sen är det la inte alltid kul att städa även om man har på bra musik. Men det underlättar i alla fall det hela. Vi får ändå vara glada vi har trappstädning Stockholm, så vi själva slipper städa trapphuset. Trappstädningen sker via städfirma. Ibland har jag själv funderat på att anlita en städfirma Stockholm.

Få mer tid över

Om man anlitar ett städföretag som Städenergi, så kan man ju sluta med att städa, eller ja man behöver inte städa lika mycket. Det är ju en tanke och idé faktiskt. Jag brukar ofta klaga över att jag har dåligt med tid över till det jag vill göra. Det är ju så att städningen det tar en del av den tid man kan göra annat på. Men jag har inte anlitat en städfirma innan, så vet inte hur man gör. Kanske ska ta och kolla upp det lite mer.

Göra mer kul saker

Jag gör ju mycket roliga saker som det är, det är konserter, klubbar, festivaler. Men att få en mängd extra tid till över, vore ju toppen. Då kan jag ägna mig åt andra viktiga saker. Så det här med hemstädning låter som om det vore något som skulle passa mig.

19 Jul 2018